torsdag, mars 09, 2006

Högskoleinfo

Sista matteplugget avklarat nu då. Gjort de prov vi gjort tidigare i kursen samt ett nytt som läraren delade ut i förra veckan. Så nu ska jag väl vara förberedd!

Har inte haft något annat denna veckan, så det har varit skönt att kunna fokusera på matten. Tar ju en del tid... Men jag har inte räknat några uppifter, utan bara kollat igenom dem som stod på repetitionspappret, och kollat hur man löser de olika uppgifterna. Är tre stora kapitel + "blandade uppgifter" till varje avsnitt, så det skulle ta hur mycket tid som helst att räkna igenom alla.

Läst depressions-avsnittet i psykologin också. Frågorna ska jag göra imorgon. Även läst i lite kataloger ang. högskolor och universitet som vi fick av syon idag, då hon var och pratade om hur man söker in till högskolan. Men ska inte söka något nu, så jag kollade väl inte jättejättenoga på något speciellt. Var lite blandad information.

Och imorgon är det helg. Denna veckan har gått grymt snabbt. Men helgen kommer ju tyvärr gå lika snabbt den :/

Jättesugen på godis. Speciellt choklad... ! Har dock inget hemma... Och gå/cykla iväg och köpa, det är inte värt besväret. Ska väl äta om ett tag framöver istället. Mycket nyttigare! ;)