torsdag, mars 02, 2006

Snökaos

Suttit och sträckläst en blogg i 2 dagar nu. Hinner inte med så mycket annat surfande. Men nu har jag läst klart. Ska se på TV om 10 minuter, så det blir kortfattat.

Tränade rytmikshowen i två omgångar idag. 40 minuter resp. 1,5 h. Känns som om det börjar sitta nu. Lite grann i alla fall... Ska träna imorgon också. Blir genrep då, eftersom själva uppträdandet sker måndag morgon. Eller som en klasskompis sa "Vi har ju hela helgen på oss" och syftade på den där gamla lotto-reklamen ;)

Kollade dominanta och avvikande egenskaper på NK-labben. Ska göra korsningsschema imorgon. Minns när vi gjorde det på högstadiet, om marsvins päls & männiksors ögon osv. Har mamma marsvin lurvig päls, och pappa marsvin slät päls, hur stor är då sannolikheten att alla ungarna får lurvig päls! Sådana grejer. Minns de där rutorna man ska skriva i. Kommer dock inte ihåg hur det var man gjorde. Men det löser sig imorgon!

Massa, massa snö här. Har snöat konstant hela dagen, och det var/är inga små flingor. De var jättestora, och jag såg ut som en snögubbe då jag cyklat hem. Går dock bra att cykla. Är då det är "gammal" snö som det kärvar. Då är det svårt att styra mellan alla bil och cykelspår som redan finns. I nysnö är det bara att köra på!
Undrar då våren kommer...

Have to go!