fredag, mars 03, 2006

Rytmiken & Tabeller klara!

Lyssnar på ett utdrag ur en ny bok, skriven av en reporter på Aftonbladet. Låter rättså okej, men jag har redan en hel del böcker att läsa nu. Fynden från bokrean.

Tränat rytmiken 2 ggr idag också. Första omgången var de allra flesta där, men andra gången (direkt efter skolan slutat) var vi en tapper liten skara. Men ack så mycket bättre det blev. Skojade om att vi skulle sparka de andra, som inte kom. Vi tränade inte för mycket heller, för vi kan ju inte vara bra, då resten av klassen inte är lika bra! ;) Haha. Ska nog gå bra. Ska köra det en gångpå måndag morgon också, innan uppträdandet. Idrottsläraren måste se det, och godkänna. Men vad gör vi om han inte godkänner det?! :) Det får inte hända. Det kommer inte hända. Fan vad grymt det är. Inte så seriöst alla stunder, men ack så kul vi har!

I like to MOVE it!

Fixat klart alla siffror & tabeller i ecxel idag. Ska visa resultatet för A & L på måndag. Tror det är lite tacksamma för att jag fixade det. Men tro inte att de slipper jobbet för det. De får ta större ansvar för något annat. Så fungerar det!

Oförberett engelskaprov idag. Gick kasst, som väntat. Långt utdrag ur en roman, och sedan en hel drös frågor på det. Även grammatik i olika formet. En hel del "word gap", dvs. meningar där ett eller fler ord saknar. Hatar sådant... Jag kan inte fundera ut vad det ska vara för ord. :/ Gah. G får vi hoppas på iallafall. Är på den nivån det ligger. Är dock skitnöjd med min uppsats, spännande att höra vad hon tycker om den sedan! :)

Funderar föresten på att byta färg på rubrikerna. Någon som har något tips på färg?! ;)
Och msn funkar inte heller. Skit. Inte kul alls...