torsdag, mars 30, 2006

English family in Växjö

Har skrivit massa engelska idag. Har en uppgift att ordna med aktiviteter för en amerikans/brittisk familj som kommer till Växjö (påhittat). De ska stanna fem dagar, och har olika önskemål. Så jag har letat fakta, planerat och skrivit. Dock bara skrivit idag. Tog 2 timmar. Ska renskriva det på datorn, med start imorgon på lektionen.

Kollade på och ritade av fossiler på naturlabben idag. Ganska booring, men A höll på att skvätta vatten på M hela tiden. Haha. Har några konstiga vattenkranar vid borden, det är en kort plastslang som hänger brevid. A trädde på den ovanpå kranen (ett decimeterlångt rakt rör) och satte på vattnet. Skvätte inte så mycket på andra, utan mest på bänken. Kul var det iallafall, och vi fick oss ett gott skratt allihop!

Gjorde min argumentation för att man ska ha en lokal morgontidning istället för en rikstäckande idag, och det gick rättså bra. Var i en samlingssal, Tegnér, där stolasraderna lutar uppåt, och det finns en talarstol. Skulle känna på hur det kändes, och det kändes bra. Liksom lättare att ha något att stödja sig på!

Strax fika!