onsdag, november 16, 2005

Snön har kommit till Växjö

Jajamensan, nu har den första snön kommit. Har snöat hela dagen, lite mindre i morse och i eftermiddags, då jag cyklade till och från skolan, medan det snöade rejält resten av dagen. Dock lade det sig inte, asfalten är redan lite blöt, så det smälte bort direkt. Men lite vitt är det på hustak, gräsmattor osv. :) Men det blir mest blask av det hela, tyvärr. Och ruskigt kallt var det, förresten. Har inte bytt till vinterjackan än, utan kör med höstjacka, tjocka tröjor och halsduk. Håller inne med tjocka jackan ett tag till, tills det blir outhärdligt. Är vissa som byter till vinterjackan tidigt under hösten, och de lär väl frysa häcken av sig i vinter, då det är kallt på riktigt.

Imorgon bär det av västerut, över dagen. Göteborg, och utbildningsmässan. Ska bli himla skoj, både där och i bussen. Älskar att åka buss långt, är sån skön stämning!
Vet egentligen inte vad jag är på jakt efter där uppe, utan är öppen för alla förslag. Eller nästan alla då. Är inte SÅ sugen på nått med kemi, fysik eller så, men annars kan de nog lura in mig på vad som helst. ;-) Men om det är positivt eller negativt vet jag inte.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dags att kommentera kanske :p hoppas att dagen i göteborg var givande, och att resan dit och hem gick bra =)

17 november, 2005 17:44  
Anonymous Anonym said...

Camilla: Jaaa, det har varit SÅÅ kul så. :) Kommer berättelse imorgon!

17 november, 2005 20:42  

Skicka en kommentar

<< Home