onsdag, maj 09, 2007

Nötter i stora lass

Igår, efter att jag kommit hem från jobbet (jobbade till 14), H kommit hem från skolan & mamma från sin kurs åkte vi iväg en runda med bilen. H skulle till Friskis & Svettis för att jobba och det ösregnade, så hon ville ha skjuts. Det fick hon, och medan hon jobbade var jag och mamma på Samarkand. Tittade mest, men var inne och köpte lite grejer på Coop. Vi köpte 6 färdigrätter för 100:- + 4 st pizzor för 10:-/st, så det såg ut som om vi var värsta färdigrätter-familjen, vi som JÄTTESÄLLAN äter färdiglagat. Mamma och pappa köpte två sådana pizzor i helgen då de var och handlade (extrapris) och eftersom de var goda och fortfarande var på extrapris köpte vi fyra till.
Anledningen till att vi köpte de där andra 6 maträtterna är att vi har grymt dåligt med rester i frysen.

Köpte även nötmix som de hade på extrapris (4,95:-, såg på någon internetsida att de kostade 32:-, samma påse, 185 gram). Även en sådan köpte m&p i helgen för att provsmaka, och SHIT vad goda. Massa goda nötter i. Vad sägs om jordnötter, cashewnötter, mandlar & solrosfrön? :) Och det var en av sorterna, fanns tre olika sorters påsar. De säljs av Estrella och om ni inte provat dem, GÖR DET! Om ni skyndar er till Coop (här var det Coop Forum) så kanske de finns på extrapris där också. Anledningen till att de var så billiga var att de går ut den 25 maj. Jag köpte 3 påsar själv och de kommer GARANTERAT att vara slut innan den 25:e. ;) Kalasgoda!

Idag sov jag till halv 10, då mamma sa hejdå och gick till något möte. Var dock vaken både vid 07, 08 och 09 men orkade inte stiga upp!