fredag, januari 26, 2007

Arbetsrapport

Dags för lite rapport då.
Jag vaknade fem i fem imorse, och tio minuter senare ringde klockan. Var rätt pigg, men segade mig kvar i sängen fram till 05.25. Klädde på mig och åt frukost, och efter lite tumult (först hittade pappa inte bilnycklarna, och när vi väl satt oss i bilen kom jag på att jag inte hade med mig mina nycklar, så pappa fick gå in och hämta dem) kom vi iväg vid 06.15.
Var inte jättemycket trafik ute, men det var endel.

Dagen har varit bra. Fick lite panik vid morgonsamlingen när ingen av de andra hade hört att I (henne jag skrev om igår) hade sagt till dem att en av dem skulle gå med mig och visa lokalstädningen, och att de inte heller hade tid med det. Fan...skit, nu ger jag upp tänkte jag. Vet inte om de såg det på mig, för en av dem sa sedan att hon skulle visa mig lite. Gick igenom lite snabbt teoretiskt vad jag skulle göra, och satte sedan igång (det jag gjorde mellan 07.30 och 8, då de andra kom, gick finfint! hade bara lite problem med att dammsuga trapporna då det är vanliga dammsugare och slangen är inte speciellt lång = jag fick placera dammsugaren i trappan och hoppas på att den inte trillade)
Egentligen var det inte så komplicerat det jag gjorde. Det är, vad säger man, helt självklara grejer och inga konstigheter.
Höll på med lokalstädet fram till 12, då jag bäddade två sängar och sedan slutade jag. Var hemma här vid 13-snåret, så det var en helt okej dag. Men jag gjorde inte allt idag heller. Var vissa grejer som jag inte behövde göra pga att jag gjorde dem igår, eller som ex. solariet, som inte var använt. Då behöver man inte städa det.

Har snöat som sjutton idag. Vissa perioder var det jättestora snöflingor!