tisdag, april 11, 2006

Projektarbete, - Dag 2

Åh. Är ganska trött i hjärnan nu. Jobbat med projektarbetet mellan 10.30 och 18.45, med 1 timmes lunch (pasta med ost-och skinksås tillsammans med en liten promenad i det härliga och soliga vårvädret).
Har skrivit allt utom sammanfattningen, så vi är i princip klara. Har delat upp allt och renskriver en del var. Har nämligen skrivit en kladd på "vanligt papper" (hur sjukt lät inte det?) först, eftersom det skulle blir väldigt trångt runt min dator annars.

Så det har jag tänkt sysselsätta mig med under en del av morgondagen! Och det känns så jävla bra nu. Att vara klara. Eller, det har faktist inte infunnit sig ännu, den där lättnaden, men det kommer...
Har jobbat så fruktansvärt hårt. Oh, jisses. Skulle inte orka fler dagar. Är skönt att det är påsklov på riktigt nu. Eller nästan, är ju liiiiite kvar! :)
Ska sammanställa allt samt göra sammanfattningen i nästa vecka också. Ska blir såååå bra så. Men nu släpper jag allt det för idag. Och förresten så känns det som en evighet sedan vi började, och det var igår förmiddag. Lustigt.

Käkade värsta goda glassen idag också. Smakade precis som den här chokladen, som är underbart god. Yummi!


Ska bara surfa runt och slappa nu. GÖTT.