torsdag, december 22, 2005

Kökskladd

Dagen har ägnats åt att dekorera stora pepparkakshjärtan med kristyr och non stop. Hade 18 stycken, och det blev varierad kvalité. Några blev jättefina, medan andra blev mindre vackra! ;) Ska lägga in ett kort på dem då bilderna är inladdade och tillfälle ges.

H dekorerade pepparkakshuset också. Hon gjorde inte så mycket på det, så jag satte dit lite fler non stop och mer kristyr. Blev väldigt fint, och jag ser fram emot att få krossa det och äta upp det! Hahaha.

H har även gjort piroger idag. Blev goda, men jag undrar om de var riktigt klara. Hade knappt någon färg alls, men de var ändå goda & inte degiga.

Så efter denna dagens kladdande i köket har vi städat undan lite, och kan nu känna oss nöjda. Nu har vi gjort lite nytta iallafall!

Resterade dagar fram tills jul ska vi väl städa lite till, och det mesta görs väl på fredag. Då ska julpyntet fram & granen in. Och på julafton ska vi till pappas syster G med make G. Dit kommer även vuxna kusinerna B och P, samt P:s sambo G och döttrarna A & E. Och schäfern T såklart! :)
Blir första gången vi ser lilla E, ska bli så spännande. Har enbart sett 1 kort på henne, då hon inte var särskilt gammal, så det ska verkligen bli jättejätteskoj!