onsdag, september 06, 2006

Fotopyssel

Idag kom de resterande fotona. Lycka! Nu är alla här, och det ska börjas klistra in & fixas!
Köpte även lite scrapbooking-grejer på Panduro när vi var i stan, så här ska pysslas ordentligt, och det ska bli såååå kul. :) Har längtat efter att på sätta in bilder i det svarta albumet hur länge som helst.

Köpte även en bok (fast med ny framsida!) , hämtade en färdlektyr på Resecentrum, fixade present till A som jag ska på "kalas" (hennes eget ord!) hos på fredag samt var med mamma och bytte hennes bok och åt vårrullar och fyra små rätter på Hongkong. Mycket bra eftermiddag!

Fick inte veta så mycket mer än det jag visste på af. Det enda som var helt nytt var att det är en jobbmässa i Malmö/Hbg någongång i höst. Om tillräckligt många (cikrus 50) anmäler sig avgår det en gratisbuss från af i Växjö. Kul med mässor, så jag ska nog försöka komma med! Ska vara massa arbetsgivare, både från Sverige & utomlands, och endel rekryterar där på plats. Så vi fick rådet att ta med några CV att dela ut. Låter kanonkul tycker jag :)

Nu är det snart Idol, och senare ikväll det relativt nya humorprogrammet Robins. Lite som "Sen kväll med Luuk" fast humor. Jätteskoj!