måndag, januari 23, 2006

Vårtermin

Idag började vårterminen, och jag går till 15 istället för 13.15 på måndagar, och börjar 8 istället för 9.30 på fredagar. Känns ju lite sådär... Men det går bra, är ju psykologi B vi har. Och det är kul och intressant. Repeterade mest idag, och kollade planeringen. Är en hel del föreläsningar, ett fördjupningsarbete (suck) samt lite filmer och 2 prov. Ska nog gå att ta sig igenom det, får vi hoppas! ;)

Letat lite artiklar och andra sidor på Internet idag, till engelskaarbetet. På svenska så klart. Ska skriva om barnmisshandel i Sverige (gjorde det i 1:an också, så jag har lånat lite frågeställningar samt kikat lite på upplägget därifrån) och det finns nog inte speciellt mycket om det på engelska. Haha. Dessutom är det enklare (tror jag?!) att bara översätta det sedan. Kommer bli en del jobb med det här arbetet, men jag känner ingen stress över det, utan tar det med en nypa salt. Det är trots allt på engelska, och det är inte lätt...

Börjar öva på rytmikshowen imorgon. Tror inte ombyte behövs, då vi inte bestämt ett skit om hur det ska vara. Blir nog inte mycket hopp, studs och fart på lektionen att vi blir varma och trötta.