lördag, januari 14, 2006

Sommarjobb

Hockeyn igår var kanon. Började dock kasst med att Sundsvall gjorde 0-1 efter 29 sekunder... Slutade 6-1 till Lakers till slut, och alla målen förrutom 3 (stod 2-1 till Lakers efter andra perioden tre) gjordes i tredje perioden! :) Sundsvall tog ut sin målvakt, så 1 (eller var det t.o.m 2?) mål gjordes i tom målbur. Hehe.

I andra pausen fick vi gå in i VIP-rummet. Jajamensan. :) Han som vi var där med, mammas arbetskompis make B, har ett eget företag och han sponsrar Lakers. På så sätt har han biljetter till alla hemmamatcher samt medlemskort till sponsor-rummet. Men det var nära att vi inte kom in, då han enbart hade 3 kort med sig (och fyra biljetter) Men på något vis löste det sig, så vi slank in alla 4 på tre kort! ;-)

Och såhär ser våra spelare ut. Röda & fina!

Idag har det inte hänt så vidare värst mycket. Tog sovmorgon till 10.30 och därefter slöåt jag frukost, läste dagens tidning och gjorde mig iordning. Dammsög rummet och kollade lite i min svenskahandbok. Kollade upp hur ett CV mm ska se ut.
Har även kollat efter lite företag i tidningen, som man kan skicka intresseanmälan om sommarjobb till. Ska försöka få till en bra intresseanmälan + meritförtecning och skicka till en del företag. Sedan får vi se om det blir nått. ;)