tisdag, januari 10, 2006

Min helg

Har inte suttit vid datorn sedan i torsdags. Skönt faktiskt. Skönt att man har annat att göra. Man saknar inte datorn, den används bara då man inte har något annat för sig. Fast nu ikväll kände jag att det var dags att logga in, skrivar ner lite vad jag har hittat på de här dagarna osv. Massa skoj! :)

Åkte upp till Göteborg i fredags förmiddag. Stannade bara i Borås och åt en hamburgare, men körde annars raka vägen. Framme hos kusin Ml m. familj vid 14.40-snåret. Stannade där tills 19. Hade megaskoj med de små söta kiddsen E & D. Lekte en massa, läste Bamse-tidningar, fikade och hade allmänt trevligt!

Sedan bar det av hem till morbror C, moster B och kusin Mr och hennes pojkvän J. Åt en jättegod middag, gick husesyn och kollade Mr & J:s lägenhet på övervåningen. Kanonsnyggt :) Blev även endel snackande på kvällen, innan det blev läggdags.

I lördags var jag, H & Mr inne i Göteborg på förmiddagen. Pappa körde in oss och vi tog bussen hem.
Kikade i massa affärer, och var bla. inne på NK. Himla roligt att gå runt och kolla på allt. Både folk och grejer. De hade rea där nu. Shampoo för 200:- som tidigare kostat 400:- Eller var det 600:- ? Helt galet iallafall.
Köpte faktiskt något där inne. Ett bokmärke för 20:- på Ordning & Reda. En snygg påse fick jag ju iallafall. ;)

Väl hemma var det middag med morfar + sambo, mammas moster och hennes man samt kusin Ml m. familj. Väldigt god mat även då.
Massa lek och bus med kiddsen även då. Vi spelade bla lotto och busade.
De är för söta de där två. D är en riktig charmör. Såå söt och lägger sig ner på magen och posar då man plockar fram kameran! ;) Och E är så gosig och lekfull och jag vet inte allt. De är himla härliga och underbara i alla fall. Det är det minsta man kan säga. :)

På kvällen såg vi på TV, fikade och spelade kort.

Söndagen var dagen vi skulle åka hemåt. Men innan dess var vi hos kusin Ma och hans fru Mo. (Ja, det är många på M i den här familjen! ;)) De har flyttat till en ny lägenhet, så dit var vi bjudna på fika och husesyn innan det bar av hemmåt.
Kanonfin lägenhet, och himla bra läge. Inte alls långt ifrån centrala Göteborg!

Var hemma runt 19. Käkade, packade upp, duschade & såg lite på TV.

Igår måndag varjag & H hos ännu en kusin, P som bor här i Växjö. Men just han var inte hemma, utan det var sambon Gu & småkiddsen A & El. Så där var det bus & stoj HELA dagen. Var där mellan 10.45 och 15.40. Lekte, fikade på altanen (såååå fint väder; snö & sol!) och åt en god pastagryta. Lilla E sov mest, men det var full fart med A. Hon är ett riktigt yrväder. Massa energi och fantasi. :)

Och så skola idag... Kände någon form av taggning igår. Kände att 'yes, nu ska jag ge järnet den här terminen', men ja... den försvann rätt snabbt. Precis som jag anat. Haha. Att fantisera och hoppas kan man ju alltid göra.
Har mjukstartat lite med att börja på hemtentan i religion A. Blir det sista vi göra där, då kursen är slut nästa vecka. Sedan är det B-kursen som gäller.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Japp, många på M blir det!! ;) Tänkte skicka över lite bilder om vi kan vara på msn samtidigt någon gång!! ;) Kramkram! PS. Tror schampot kostade 600 kr ordinarie pris... :D

10 januari, 2006 19:59  
Anonymous Anonym said...

Marianne: Jooo... Det är himla lätt att missa varandra på msn tyvärr.
Haha, jäkligt dyrt shampoo var det hur som helst! ;)

11 januari, 2006 18:11  

Skicka en kommentar

<< Home