torsdag, januari 05, 2006

Torsdag, 5 januari 2006
(skrev först 2005 *s*)

- Vaknade 10.30
- Äter frukost och läser tidningen
- Borstar tänderna och gör mig iordning
- Tar fram väska och börjar packa
- Går ner och läser Aftonbladet som pappa köpte tidigare på förmiddagen
(blackout, så nu vet jag inte i vilken ordning det händer)
- Äter lunch (stekt potatis, prinskorv och köttbullar)
- Gör någonting på övervåningen. Pratar med H & lyssnar på en låt på datorn + hittar H:s gamla Björne-skiva! ;) Igår lyssnade vi förresten på Dr.Bombay också. Hahaha. Mycket länge sedan.
- Gör kladdkaka (tar lääääängre tid än det ska enl. receptet. Haha. märkligt)
- Pratar m. mamma & pappa som kom hem. hade handlat en sväng
- Sätter mig här

Det här programmet 'Stjärnorna på slottet' är verkligen ruskigt kul. Speciellt Börje Ahlstedt. Han är så... negativ/sur... och kommer med så roliga kommentarer och gör underhållande grejer. Läs ex. den här artikeln. Alla deltagare har en dag var, och på det här viset 'förstörde' han Sven-Bertil Taubs dag. Hehehe.
Och när de skulle flyga luftballong en annan dag ville han inte följa med. Istället kom han på värsta idén till 'sin dag'. Hans dag verkar handla om poesi/teater/kulturaktigt. I snutten som visas ang. kommande program ser de övriga deltagarna inte så jätteengagerade ut. ;) haha. Nääe, det är ju synd om honom, stackaren... Lite iaf.
Men det är faktiskt han som gör programmet. Man garvar som sjutton åt honom!

Åhh. Jag vet en som ser fram emot vårt besök nu i helgen. Lilla E har tydligen frågat ett tag om de inte ska åka till Växjö snart, och att hon vill skriva ett brev till mig & H för att berätta vad hon fått av tomten. När mamma M berättade att vi skulle komma blev hon visst så glad att hon skuttade omkring! ;) Barn, de är FÖR söta!