onsdag, januari 25, 2006

A lot to do here

Fullt upp här. Dagarna går i ett. Skola och sedan hem och göra massa grejer. Går sent nästan varenda dag nu, så dagarna går himla snabbt. Positivt på ett sätt, men allt kommer så mycket närmare. Alla provdatum, inlämningsdatum osv. Men samtidigt är det kortare och kortare tid kvar i skolan.

Just nu ska det här fixas;
- projektarbetet
- engelskaarbetet (går bra, så långt jag kommit!)
- skriva cv och intresseanmälan att skicka ut till ev. sommarjobb
- leta upp sommarjobb att skicka till
- köpa skor till balklänningen som ska provas ut (skor + klänning) innan 1/3
- annat skolarbete, i form av läxor, prov osv
- ha lite annan fritid!

Imorgon är det studiedag, och vi ska ut och göra undersökningarna! Ska göra den på förskolan samt högstadiet. Ska lämna ut enkäterna till mellanstadieklassen, som ska göra den senare pga att de inte hunnit lämna ut medgivandeblanketten till elevernas föräldrar ännu. Ska även gå till lågstadieklassen. Vet inte om vi ska genomföra undersökningen eller bara lämna enkäterna. Beror nog lite på om de fått tillbaka några medgiv.blanketter av föräldrarna.

Känns grymt skönt iallafall! :)

Ska se på Let's dance, backstage samt filmen Gossip som går på TV ikväll. Har läst ett antal sidor i min bok i kväll också, men kunde knappt hålla ögonen öppna... Så är det. Helt utmattad. Eller egentligen är jag kanske det, men det märks inte av på något sätt. Förrutom att man lätt somnar då man sätter sig ner sysslolös! ;) Eller... gör något som inte tar så mycket energi.
Massa att göra, så det går inte att bara lägga ner allt, även om det vore grymt skönt! Fast samtidigt känner jag att jag tar det lugnt i alla fall. Blir bara trött av att alltid ha mycket att göra.