måndag, november 21, 2005

Projektarbete

Känns så bra nu. Vi har bestämt vilka enkätfrågor vi ska ha nu, och ska diskutera dem med handledaren på fredag. Efter det ska vi göra en pilotundersökning för att se så att alla förstår och att frågorna fungerar.
Efteråt (blir nog efter jul, då även L kommit tillbaka) ska vi gå igenom dem, för att förändra allt som inte funkade osv.
Sedan är det bara att betämma klasser, kontakta dem & utföra undersökningen. Det kommer ta en jädrans tid, men är det som ska bli det roligaste med själva arbetet. Det och tolka alla svaren. Nåja, efter ett X antals timmar tolkande är det nog inte så kul längre. Hahaha.

Jisses vad det börjar bli kallt nu. Är lite snöfrostigt ute på marken, och det KAN vara halt. Vet inte riktigt, har inte 'testat gränserna'. Cyklar försiktigt, då jag inte vill ramla.
Är nog dags för vinterjackan snart också. Kört FORTFARANDE på höstjacka med halsduk. Undrar då det blir så kallt att man kan börja med vinterjackan?! Varierar mellan någon minusgrad och någpn plusgrad. Vill inte ta på mig tjockjackan FÖR tidigt, för då kommer det bli jättekallt sedan, då det går ner mot -10 grader. Hur kallt det brukar vara här vet jag inte exakt, men det är väl ungefär -10 till -15 grader. På ett ungefär. ;-)

Har blivit fast i att kolla dagböcker på Thesims.se. Är folk som har gjort dagböcker (text och bilder) om olika simsfamiljer. Är man simsfantast, så är sådant kul! :)