onsdag, oktober 26, 2005

Kommentera

Har fått lite förfrågningar på hur man kommenterar på den här bloggen. Var visserligen tidigare i veckan, men kände att jag inte prioriterade det inlägget just då. Fanns annat jag ville skriva om. Men har kommer en lite snabbguid;

Man trycker helt enkelt på commentknappen under inlägget. Skriver in sin kommentar och väljer sedan blogger (om den som kommenterar själv bloggar på blogger.com kan man då länkas direkt till dennes blogg), other (om man har en annan blogg, eller vanlig hemsideadress man vill länka till) eller anonymous. Då står det anonymous när man publicerar kommentaren.
Så långt var det väl inte så svårt?
Men SEDAN. Då ska man skriva in de bokstäver (kanske även siffror ibland?) som syns där, i rutan under, Word Verification. Varför det ska vara SÅ krångligt? - det beror på att man då slipper spamkommentarer. Ha man inte Word Verification (går att ställa in) kan spamkommentarer lägga sig där. Det går inte nu, då man manuelt måste skriva in en 'kod' för att kunna kommentera. Och det kan INTE ett sådant spamprogram göra av sig sjäv!

Så nu väntar jag mig kommentarer av alla som läser! :)