torsdag, december 29, 2005

Stad i snökaos

Var nere på stan idag. Iskallt, snöande och motvind. Åkte bil ner, och var först inne och handlade lite mat. Traskade sedan vidare till de båda bokhandlarna, Ur & Penn, en skoaffär samt lite andra småaffärer.
En femårs-dagbok & en axent-klocka (den här fast kastanjebrun) inhandlades för nästan alla julklappspengarna, och skor till balklänningen testades. Hittade dock inga bra. Kom i alla fall underfund med att det ska vara stängda skor med rundad tå i en mörk nyans! ;-)

Till klockan fick man även ett fint, brett armband. Ska fixa kort någon dag!

Var även på La Gondola och åt middag. M & p har bröllopsdag, så det var anledningen till det kalaset! H var dock inte med, då hon var 'proppmätt så hon höll på att spy'. De hade visst inte ätit någo riktig mat alls sedan igår kväll (två hamburgare m. bröd) utan en massa chips, godis och läsk. Hahaha. :)
Jag åt black and white (en oxköttbit och en fläskköttbit m. två såser och pommes) och som vanligt var den supergod där! De har en jättegod och krämig bearnesås.

Var eg. sugen på att gå på stan lite till, och kolla rean, men eftersom vädret var som det var, och vi skulle käka, tar jag det i nästa vecka istället. Hoppas bara att inte allt är slut då. Haha.

Ska äta hemmagjort pecannöt-kolaglass ikväll. Vanlig vaniljglass ihopblandad med pecannötter och kolasås! :) Gottgott, hoppas jag på.