fredag, juli 14, 2006

Hemma

Kom hem till Växjö igår kväll. Har jobbat & packat upp idag. Ska grilla och senare titta på Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på TV. Efter att ha läst Aftonbladet tror mamma att de kanske kommer offentliggöra en förlovning idag. Hm, kanske. Kanske inte.

Stockholsvistelsen har varit underbar. <3>

Åkte upp i söndags fömiddag, och var framme runt 17. Fikade utanför McDonalds och en mack någonstans i Östergötland. Minns inte vad det heter just nu. Mjölby? Nej... Något på T. Eller K. Runt Linköping iallafall.
På kvällen grillade vi, och kollade på VM-finalen.

I måndags var vi fyra kusiner inne i stan. Köpte kläder, åt skitgod brownies med glass inne i Gallerian och bara gick omkring och kollade. Spenderade hela dagen där. Minns inte vad vi gjorde på kvällen.

I tisdags kom systern H:s kompis S upp till Stockholm. De skulle träffa en gemensam internetkompis. Vi mötte S vid tåget, och efter det gick S & H iväg för att möta kompisen. Jag & kusin H gick lite på Drottninggatan, medan kusin N & faster B letade presenter till kusin H, som fyllde år igår (torsdag).
Efteråt träffades vi och åt lunch på McDonalds. Tog bussen ut till Skansen där vi senare bevittnade Allsång på Skansen. Vet inte hur vi kom fram till att vi skulle dit, men så blev det iallafall. Kom dit runt 16.15, och hade perfekta platser. Precis bakom den sista bänken. Såg jättebra.
Vi började med att sitta ner, men fick ställa oss upp runt 18.30, då folk började trycka på. Men det var faktiskt inte SÅ trångt, trots att det enligt Aftonbladet var 22 500 personer där. Och det syntes. Det var folk överallt!
Såg litegrann av genrepet, men lyssnade mest. Skulle ju ändå se det senare. :) Jag & N gick iväg och köpte lite godis under tiden också.
Syster H, S & internetkompisen hade åkt direkt till Skansen, och hade mest kollat på djur, så de hade inte så bra platser. Eller, S hade ställt sig långt fram. Hon är både Håkan Hellström- och Björn Kjellmanfan. ;)
Och jag & kusin N syntes jätteväl på TV. Inzoomade och allt i början. Går att se på Svt.se ;)

Ska käka nu. Får skriva mer senare. Och MASSA bilder kommer. En dag ;)