onsdag, februari 15, 2006

Inte allt för bra

Precis skrivit en två sidor lång text om jämförelse mellan New Age, Scientologerna och Wicca-rörelsen. Ganska slut i hjärnan. Svårt att hitta den information jag behöver (har gått igenom N A och Sc i skolan) och det är så flummigt alltihop. Står inte bara det jagn vill veta, utan man måste gissa sig till en hel massa... Suck. Är inte klar, uatn bara delklar. Ska läsas igenom och skrivas mer en annan dag.

Ont i halsen, benen, lite rethosta och fryser. Liiiite yr också. Känns som om jag är på väg att bli sjuk. Såhär lagom till sportlovet... Men jag vet inte. Kan vara såhär (ont i ben + frusenhet) bara av sig själv ibland. Försvinner under natten och sedan är jag relativt pigg igen.
Yrseln kan bero på att jag suttit framför datorn ett tag och skrivit. Ska hitta på något annat... Vet bara inte vad. Borde läsa lite i engelskaboken, om jag ska klara mina 10 sidor/dag. Såååå boring book. :/ Fattar nada (eller jo lite, men det är så stimmigt) och det är liten text och tråkig handling. Fy.
Men om jag är småyr är det kanske inte så lätt att läsa heller... Kanske något kul OS på TV? :)

Skulle gått till Smp på webdesignen idag, och kollat hur de gör sin webtidning. Men då jag kom dit sa läraren att mannen som skulle haft hand om det var sjuk, utan att ha meddelat något. Kasst, kasst, men Sköööönt, skönt! :) För nu slapp vi lektionen och jag var hemma runt 13.30 istället för 16!
Var nog lika bra det, då jag mådde lite småkasst.
Innan jag gick till Smp var jag och köpte lite marknadskarameller, då det är marknad nere på torget idag (och imorgon? eller igår?)

Glömde förresten bort att tala om att det var ett hejdundrande strömavbrott här igår. Klockan var ca 7.30 och jag skulle gå in i badrummet och sminka mig. Lamporna blinkade lite, och plötsligt blev det alldelses svart... Fick sminka oss i skenet av ett cykellyse och en större ficklampa! ;)
Innan jag cyklade till skolan ringde pappa fråm bilen där han hört på radion att det var en ställedning (eller vad det hette) som hade brunnit. 28 000 hushåll i Växjö (dvs i princip alla) var utan ström till 9.00.
När jag kom till skolan (hade idrott, och vi skulle träna på rytmikshowen) fick vi stå precis vid yttedörren ett tag. Men sedan kom strömmen tillbaka... en liten stund. Vi hann ner till gympasalen innan allt slocknade igen. Diskuterade mest ett tag, och sedan började vi öva lite. Och kvart i 9 tändes alla lamporna igen! :P Som tur var är det stora fönster i gympasalen, vars persienner vi drog upp, och slapp på så vis att stå/sitta där i mörkret till strömmen kom!